имам едно въпросче. не съм си сменял въздушния филтър и подозирам,че заради това в жегите започна да прави номера-вдига обороти при свободна и малко се дави при тръгване понякога. Дали има връзка?
Известие
Collapse
No announcement yet.
въздушен филтър
Collapse
X
-
Аз мисля, че ако ти е мръсен филтъра ще ускорява по-бавно, мудно, което ще те кара да натискаш повече газта и ще се вдигне разхода. Но не би трябвало да ти играят оборотите и да се дави на бензин. За това търси причината в моторчето за празния ход и дебитомера или смуче въздух отнякъдеAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boianАз мисля, че ако ти е мръсен филтъра ще ускорява по-бавно, мудно, което ще те кара да натискаш повече газта и ще се вдигне разхода. Но не би трябвало да ти играят оборотите и да се дави на бензин. За това търси причината в моторчето за празния ход и дебитомера или смуче въздух отнякъдеEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от boianАз мисля, че ако ти е мръсен филтъра ще ускорява по-бавно, мудно, което ще те кара да натискаш повече газта и ще се вдигне разхода. Но не би трябвало да ти играят оборотите и да се дави на бензин. За това търси причината в моторчето за празния ход и дебитомера или смуче въздух отнякъде
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от boianАз мисля, че ако ти е мръсен филтъра ще ускорява по-бавно, мудно, което ще те кара да натискаш повече газта и ще се вдигне разхода. Но не би трябвало да ти играят оборотите и да се дави на бензин. За това търси причината в моторчето за празния ход и дебитомера или смуче въздух отнякъде
сега питам и за Селениа Рацинг - има ли смисъл или да си карам с 20к?Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
Comment